Σχεδόν στα Κύθηρα έφτασε ο καπνός από τη φωτιάστον Κουβαράτης Αττικής, όπως φαίνεται σε χάρτη που ανάρτησε στα social media ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.
Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του «οι ριπές των Βόρειων / Βορειοανατολικών ανέμων στην Αττική φτάνουν τα 55 km/h, δηλαδή τα 7-8 μποφόρ. Μετά τις 8-9 το βράδυ θα εξασθενήσουν αρκετά αλλά δεν θα επικρατήσει νηνεμία. Θα πνέουν μέσα στη νύχτα με εντάσεις στα 3-5 μποφόρ και από την ίδια κατεύθυνση».
Οι άνεμοι «από αύριο το πρωί και πάλι θα ενισχυθούν και καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα πνέουν επίσης με μέση ένταση 6-7 μποφόρ και ριπές στα 8 (ίσως και τοπικά 9) μποφόρ αντίστοιχα. Το έργο του κρατικού μηχανισμού δεν θα είναι εύκολο. Γι’ αυτό «φώναζα» τόσες μέρες από τα δελτία του MEGA» καταλήγει ο Γιάννης Καλλιάνος.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).