
Φωτιά στη Σίνδο Θεσσαλονίκης – Καίει δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές
Με εντολή της Πυροσβεστικής, διεκόπη η ηλεκτροδότηση στην περιοχή των σιδηροδρομικών γραμμών.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στο μεσημέρι της Δευτέρας (17/7) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, σε ξερά χόρτα, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, στο σημείο, τοι οποίο βρίσκεται μεταξύ του επιβατικού σταθμού και της Σίνδου, επιχειρούν επίγειες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.
Σημειώνεται ότι για λόγους ασφάλειας των πυροσβεστών, διεκόπη προσωρινά η ηλεκτροδότηση στην περιοχή των σιδηροδρομικών γραμμών.
Σύμφωνα με τη «Hellenic Train», προς το παρόν δεν υφίσταται πρόβλημα στις σιδηροδρομικές μεταφορές, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων, εφόσον η κατάσβεση της πυρκαγιάς διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα, καθώς η επόμενη αμαξοστοιχία διέρχεται από το σημείο μετά τις 14.00.
Διακοπή ηλεκτροδότησης στο ύψος της Σίνδου με εντολή πυροσβεστικής, εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά στις γραμμές. Πιθανές καθυστερήσεις.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) July 17, 2023
- Τσουκαλάς: Το πραγματικό δίλημμα είναι με το ΠΑΣΟΚ των πολλών και αγνοημένων ή με τη ΝΔ των ευνοημένων μιας ελίτ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη και 4 εναέρια μέσα
- Η Εθνική Σενεγάλης… αναβιώνει το «The Terminal» παραμένοντας εγκλωβισμένη στο Σιάτλ
- Μύκονος: Γνωστή Ιταλίδα ηθοποιός – μοντέλο τρώει ωμό ψάρι και γίνεται viral
- Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 34χρονο μετά από καταγγελία για άσεμνες πράξεις σε 3χρονο
- Greece Weighs Different Tax Plans For Thessaloniki Fair

