Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις», Νατάσσα Μπομπολάκη που ενημερώνει για κακοποίηση ζώων και συγκεκριμένα μουλαριών στη Σαντορίνη μέσα σε συνθήκες καύσωνα.
Η ίδια επικρίνει τα ανεπαρκή μέτρα που ελήφθησαν από τα αστυνομικά τμήματα της Αίγινας και της Σαντορίνης και έριξε τα βέλη της τους αρμόδιους υπουργούς, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Λευτέρη Αυγενάκη.
«Μετά από την επιστολή με αρ. πρωτ. ΝΕΜ 1103/10 Ιουλίου 23 προς τους υπουργούς αρμόδιων υπουργείων και ιδιαίτερα στον υπουργό και υφυπουργό ΥΠΑΑΤ και μετά από συνεχή επικοινωνία μας, την επομένη εκδόθηκε εγκύκλιος με κύριο χαρακτηριστικό της την απαγόρευση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οποιασδήποτε μετακίνησης αλόγων, γαϊδουριών και μουλαριών, όταν υπάρχει στη χώρα μας καύσωνας. Ως γνωστό έχει ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ο καύσωνας Κλέων έχει δημιουργήσει αφόρητες συνθήκες ζέστης σε όλη τη χώρα», τονίζεται.
Το βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα έχει εξοργίσει και τους χρήστες των social media.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας