Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γεβγκένι Πριγκόζιν: Ντροπιαστική φωτογραφία του αρχηγού της Wagner κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Ντροπιαστική φωτογραφία του αρχηγού της Wagner κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε στις 7.24 π.μ. στις 12 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία του Γεβγκένι Πριγκόζιν να κάθεται με το εσώρουχό του διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο μετά τη δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ο όμιλος Wagner σταμάτησε να επιχειρεί στην Ουκρανία. 

Στη φωτογραφία, ο ηγέτης των μισθοφόρων κάθεται σε ένα μικρό κρεβάτι μέσα σε μια μεγάλη σκηνή, χαιρετώντας την κάμερα. Φοράει ένα μπεζ μπλουζάκι.

Τα στοιχεία που επισυνάπτονται στη φωτογραφία έδειξαν ότι τραβήχτηκε στις 7.24 π.μ. στις 12 Ιουνίου, 11 ημέρες πριν ο Πριγκόζιν ανακοινώσει την ένοπλη εξέγερσή του στη Ρωσία, η οποία προκάλεσε τον Πούτιν να τον καταγγείλει ως προδότη.

Δεν είναι σαφές ποιος κυκλοφόρησε τη φωτογραφία. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρωί της Παρασκευής σε chats στη ρωσική γλώσσα στο Telegram, αλλά ταιριάζει με μια προφανή εκστρατεία δυσφήμισης του άλλοτε φοβερού Πριγκόζιν, όπως αναφέρει η Telegraph.

Οι… μεταμφιέσεις του Πριγκόζιν

Την περασμένη εβδομάδα, έξι φωτογραφίες διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης που φαίνεται να δείχνουν τον Πριγκόζιν με μια σειρά από παράξενες μεταμφιέσεις, φορώντας κακοφτιαγμένες περούκες και ψεύτικα γένια σαν ξωτικό.

Prigozhin in fake beards and hats

Κατά την Telegraph, επομένως, η φωτογραφία του επικεφαλής της Βάγκνερ με το εσώρουχο ήταν απλώς η «τελευταία ντροπιαστική εικόνα» του.

Η ουκρανική ιστοσελίδα Ukrainska Pravda, αναφερθείσα στο ίδιο καρέ, ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία ενδεχομένως «είναι αληθινή», παρατηρώντας ότι ο Πριγκόζιν θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα από τα στρατόπεδα που κατασκευάστηκαν για τους άνδρες της παραστρατιωτικής οργάνωσης στη Λευκορωσία, όπου φέρονται να κατέφυγαν ο ίδιος και μερίδα των μαχητών του.

Το ουκρανικό Μέσο παρέθεσε ως πηγή της φωτογραφίας το λευκορωσικό κανάλι στρατιωτικής ενημέρωσης στο Telegram, Belaruski Haijun.

Προηγουμένως, η φωτογραφία φέρεται να είχε αναρτηθεί σε άλλα φιλορωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ακριβής τοποθεσία του Πριγκόζιν, οι πραγματικές σχέσεις του με το Κρεμλίνο αλλά και το ίδιο το περιεχόμενο της συμφωνίας του με τη Μόσχα για τη μετάβασή του στη Λευκορωσία μετά την αποτυχημένη ανταρσία δεν είναι σαφείς.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024