Τροχαίο στη Ναύπακτο: Νεκρή 19χρονη – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και «καρφώθηκε» στα κάγκελα
Η 19χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της
Ακόμα ένας θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά με θύμα μία 19χρονη στην Ναύπακτο.
Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο κέντρο της Ναυπάκτου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη έχασε – άγνωστο γιατί – τον έλεγχο από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κάγκελα.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 19χρονη βαρία τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Παρά, όμως, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να την κρατήσουν στη ζωή, η 19χρονη δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442