
Οριστικό: Στα ερυθρόλευκα ο Σίκμα
Ο Αμερικανός άσος έστειλε το συμβόλαιο του (1+1 χρόνο) και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση.
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκ Σίκμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο στην ΚΑΕ και έτσι απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για την επίσημη απόκτηση του Αμερικανού.
Ο έμπειρος φόργουρντ πιάνει λιμάνι με σκοπό να αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ στη θέση «4» και να μοιραστεί τα… καθήκοντά του με τον Άλεκ Πίτερς. Ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και έτσι θα αποτελέσει τον 7ο ξένο των Πειραιωτών.
Θυμίζουμε πως ο Σίκμα έχει περάσει τέσσερις πολύ καλές σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου, πραγματοποιώντας γεμάτες εμφανίσεις και όντας ο ηγέτης της ομάδας, αρχικά του Αΐτο Ρενέσες και στη συνέχεια του Ίσραελ Γκολζάλεθ.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε 7.6 πόντους (54%διπ., 29%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ με συνολική αξιολόγηση 12.5 (PIR).
- Βασίλης Αργυρόπουλος: Από την πάστα των μεγάλων
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 18 Μαΐου
- Η στιγμή της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα – Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην κατοχή του
- Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας ξανά μαζί μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους
- Νέος πολυχώρος αθλητισμού στη Γλυφάδα
- Η ευχάριστη έκπληξη στην παρέλαση του ΟΦΗ και η μεγαλύτερη στήριξη που αξίζουν οι Κρητικοί




