
«Μύλος» με τη μεταγραφή του Μαντάρ στη Φενέρ – Πάει στη FIBA η Παρτιζάν
Άνω κάτω Παρτιζάν και Φενέρμπαχτσε με τη μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ στους Τούρκους, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να αναμένεται να προσφύγει στη FIBA.
Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ προσθέτοντας μια πολύ ποιοτική λύση στην περιφέρειά της, ωστόσο η περίπτωση του Ισραηλινού γκαρντ δεν είναι τόσο απλή.
Μετά την ανακοίνωσή του από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η Παρτιζάν πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης αρνείται τη μεταγραφή του Μαντάρ στην τουρκική ομάδα, και τους όρους με τους οποίους έγινε.
Οι κάτοχοι της Αδριατικής Λίγκας αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο και γι’ αυτό θα καταθέσουν προσφυγή στη FIBA, ενώ εκφράζουν και την έντονη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικό υπαίτιο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας ότι θα διακόψουν τις δουλειές τους με την εταιρία του.
Όπως αναφέρεται επιπλέον στην επιστολή αν η Φενέρμπαχτσε ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Γιαμ Μαντάρ, τότε μπορεί να καταθέσει επίσημα την πρότασή της και να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.
- Κολομβία: Και ο αριστερός υποψήφιος απέφυγε να αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών
- Ουκρανία: Παιδί σκοτώθηκε και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από ουκρανικό πλήγμα σε κατεχόμενη περιοχή της Χερσώνας
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
