Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν έγινε σταρ χάρη στον Πίπεν»

Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν έγινε σταρ χάρη στον Πίπεν»

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Σκότι Πίπεν στην κόντρα με τον Μάικλ Τζόρνταν, καθώς ο Ντένις Ρόντμαν ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο «air» πρέπει να νιώθει τυχερός που έπαιξαν μαζί.

Από αχτύπητο δίδυμο και κολλητοί φίλοι, πλέον εχθροί. Η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Σκότι Πίπεν έχει πάρει σάρκα και οστά το τελευταίο διάστημα και όλα ξεκίνησαν από το περίφημο ντοκιμαντέρ «Last Dance».

Από τότε υπήρξαν εκατέρωθεν δηλώσεις για την εποχή που έκαναν ό,τι ήθελαν στα παρκέ του NBA, με τον Σκότι να έχει αναφέρει χαρακτηριστικά για τον «Air» και την περίφημη ομάδα των Μπουλς:

«Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει με τους Μπουλς πριν πάω εγώ στην ομάδα. Όλοι τον έχετε δει. Ήταν απαίσιος παίκτης. Ήταν απαίσιο να βρίσκεσαι μαζί του. Έπαιζε συνέχεια ένας εναντίον ενός και έπαιρνε άσχημα σουτ. Ξαφνικά, γίναμε ομάδα, ξεκινήσαμε να νικάμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε πρόσφατα και ο τρίτος της σπουδαίας τριπλέτας των Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος στο παρελθόν ωστόσο έχει αποθεώσει ουκ ολίγες φορές με δηλώσεις του τον Τζόρνταν.

«Είναι δύσκολο και το έχω ξαναπεί, αλλά δόξα τω Θεώ που ο Τζόρνταν είχε τον Πίπεν. Γιατί δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του. Ο Μάικλ είχε 40 πόντους σε κάθε ματς και ο Σκότι γέμιζε τα κενά. Τον έκανε τεράστιο αστέρα. Ο Σκότι είναι ένας καινοτόμος όσον αφορά τους πάουερ φόργουορντ-πόιντ γκαρντ. Τα σημερινά παιδιά έχουν το ίδιο ύψος και κάνουν τα ίδια. Το παιχνίδι του ήταν αψεγάδιαστο, ήταν πολύ καλός. Αν έπαιζε σήμερα, θα είχε triple double μέσους όρους», ανέφερε ο πρόσφατα ο Ρόντμαν.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024