
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα: Θέμα κράτους δικαίου στην Αλβανία η κράτηση του Φρέντη Μπελέρη
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αλβανό ομολογό του στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην κατ΄ιδίαν συνάντησή τους συζήτησε το θέμα του Φρέντη Μπελέρη.
Ο Πρωθυπουργός έθεσε με έμφαση την ανάγκη να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα τονίζοντας ότι τίθεται ζήτημα κράτους Δικαίου στην Αλβανία.
Σειρά επαφών
Μετά τη συνάντηση με τον κ. Ράμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον ομόλογο του Μαυροβουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το πρωί της Τετάρτης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Επιπλέον, μετά τη συνάντηση, που θα έχει με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ

