Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: Το μήνυμά της για την αναβολή της συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη - Τι θα γίνει με αυτή στην Αθήνα

Άννα Βίσση: Το μήνυμά της για την αναβολή της συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη – Τι θα γίνει με αυτή στην Αθήνα

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι... Στεναχωριέμαι πάρα πολύ...», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Η Άννα Βίσση αναγκάστηκε να αναβάλλει τη συναυλία, που επρόκειτο να δώσει το βράδυ της Δευτέρας (10/7) στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη του live, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί, ανεβάζοντας ένα σχετικό post στα social media.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που έκανε repost.

Δείτε την ανάρτηση

Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τους θαυμαστές της, που ανυπομονούσαν να την απολαύσουν από κοντά και να γιορτάσουν μαζί της τη συμπλήρωση 50 χρόνων στο τραγούδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν στα social media τι συνέβη, εξέφρασαν την αγάπη τους προς την Άννα Βίσση αλλά και τη θλίψη τους για την αναβολή του live.

Σε νέα της ανάρτηση η τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία και αποκάλυψε ότι γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία».

Το μήνυμά της

Τι θα γίνει με τη συναυλία στην Αθήνα

Τονίζεται ότι η συναυλία στην Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε μόνο για τεχνικούς λόγους. Συνεπώς, η συναυλία της Άννας Βίσση στην Αθήνα αύριο, Τετάρτη 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Θέατρο Πέτρας.

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια της πορείας της στην ελληνική μουσική και τα γιορτάζει με δύο ξεχωριστές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο πλάι της θα βρίσκεται ο μέντοράς της στη ζωή και τη μουσική, Νίκος Καρβέλας.

Όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο Τύπου της δισκογραφικής εταιρίας: «Η μοναδική Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με δύο επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.

Η αρχή θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει, στις 12 Ιουλίου, το θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

Special guest και στις δύο συναυλίες θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, η υπερταλαντούχα καλλιτέχνις – φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του χρόνου και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, διατηρεί το πάθος της, ενώ παραμένει πρωτοπόρος και σύγχρονη, αφυπνίζοντας όλες τις γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τα τραγούδια της».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024