Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίντεζης: «Ο Έλληνας αγαπάει το μπάσκετ – Η προτεραιότητά μου και το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό»

Πρίντεζης: «Ο Έλληνας αγαπάει το μπάσκετ – Η προτεραιότητά μου και το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το «AegeanBall Festival» και την επιτυχία που σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ακόμα ένα «AegeanBall Festival» στη Σύρο ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τον άνθρωπο που ξεκίνησε όλη αυτή την προσπάθεια, τον Γιώργο Πρίντεζη, να μιλά για τις μέρες του φεστιβάλ και το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βλέπουν από κοντά τους ήρωές τους.

Παράλληλα, ο πρώην καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι η προτεραιότητά του, ενώ επισήμανε ότι έχει το μυαλό του στους Ερυθρόλευκους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθεί ενεργά με τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο για το οποίο φυσικά και δεν ευθύνομαι μόνο εγώ. Βοηθά πολύ η αύρα του νησιού, ότι όλοι θέλουν να έρθουν για ένα τριήμερο και να περάσουν όμορφα.

Επειδή στο 3×3 συγκριτικά με το 5×5 παίρνεις πάρα πολλές φορές την μπάλα στα χέρια σου και πρέπει να κάνεις κάτι, οπότε πολλές φορές ακόμη και επαγγελματίας να είσαι παίζεις σοβαρά και, σε συνδυασμό με το κοινωνικό και το φιλανθρωπικό έργο που κάνει το event, νομίζω αυτό το κάνει να το αγαπάει όλος αυτός ο κόσμος.

Η ευθύνη δεν είναι δική μου για το event. H ευθύνη είναι όλων για το μπάσκετ γενικότερα. Εμένα αυτό που με χαροποιεί πιο πολύ είναι το βλέμμα των παιδιών όταν βλέπουν από κοντά παίκτες που θαυμάζουν ανεξαρτήτου ομάδας και που στην πλατεία που έρχονται και παίζουν, όπως εμένα η κόρη μου, ξαφνικά βλέπουν παίκτες από την Euroleague ή το NBA.

Είναι το σημαντικότερο και το να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε παιδιά. Εγώ ήμουν τυχερός που μεγάλωσα τη γενιά του ’90 που μπασκετικά όλοι μας την αγαπήσαμε πάρα πολύ. Βλέπαμε μπάσκετ, αγαπούσαμε πάρα πολύ τα ντέρμπι και υπήρχε ένα πρωτάθλημα από πολλές ομάδες. Ο Έλληνας αγαπάει το μπάσκετ. Τα 90’s ίσως ήταν άλλες εποχές, πιο αγνές. Ήταν και η επιτυχία του ’87 που σίγουρα έπαιξε ρόλο.

Το αγαπάω το μπάσκετ και είναι αυτό που έχω μάθει να κάνω. Όλοι νομίζουμε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω απ’ όσα πραγματικά ξέρουμε. Κι εγώ από τα 13 μου έχω αφιερωθεί στο μπάσκετ, δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Η προτεραιότητά μου και το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό, κακά τα ψέματα, είναι η ομάδα που αγαπάω, η ομάδα που ανδρώθηκα, η ομάδα που θέλω να της γυρίσω πίσω όσα μου έδωσε. Νιώθω ότι με αγαπούν κι ότι θέλω να προσφέρω. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι με τα παιδιά».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024