Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Talk of the Τown των σειρών είναι εδώ και δεν τα χάνεις

Τα Talk of the Τown των σειρών είναι εδώ και δεν τα χάνεις

Το Vodafone TV τα έχει όλα και θα κερδίσει την προσοχή σου όταν δεις τις επιλογές που σου δίνει

Βλέποντας το περιεχόμενο του Vodafone TV, αναρωτιέσαι αν έχουν αφήσει κάτι εκτός… Μιλάμε για περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, περισσότερα από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια και διάσημες πλατφόρμες όπως η ΗΒΟ και η Disney+ να δίνουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τα μάτια μας μόνο. Το περιεχόμενο δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο αφού μιλάμε για ένα εύρος από blockbuster ταινίες της Warner Bros, μέχρι ντοκιμαντέρ, animation και φυσικά σειρές που δεν χάνονται, οι γνωστές και ως «άχαστες».

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει όλοι οι σειράκηδες να δώσουν προσοχή. Δεν θα σας μιλήσω για όλες τις σειρές που παίζουν τώρα, θα κοπώ στο μοντάζ, αλλά μπορώ να σας προϊδεάσω με δύο που είναι ήδη talk of the town.

Δεν θα σας πω δηλαδή για το εθιστικό θρίλερ Full Circle της ΗΒΟ με φόντο τη σημερινή Νέα Υόρκη που θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα του Ιουλίου, ούτε για την πρωτότυπη μίνι σειρά έξι επεισοδίων του Disney+, το γνωστό σε όλους από τον σπουδαιότερο συγγραφέα της βικτωριανής εποχής Κάρολο Ντίκενς «Μεγάλες Προσδοκίες» που είναι διαθέσιμο από τις 28/06 μέσα από το Disney+ και το Vodafone TV. Δεν θα σας μιλήσω καν για το Secret Invasion της Marvel από την Disney+ και τον αγαπημένο Σάμιουελ Τζάκσον που παίζεται ήδη. ΟΚ σταματάω. Και ξεκινάω με αυτό που σας υποσχέθηκα.

Talk of the town 1: The Idol

Έχει γίνει ήδη σούσουρο για τη σειρά αυτή και καθόλου τυχαίο αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για την παρθενική εμφάνιση της Lily Rose Depp (ναι της κόρης του Johnny Depp και της Vanessa Paradis που το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή δεν χρειάζεται καν να το επισημάνουμε) και του πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στον κόσμο σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες The Weeknd. Η ιστορία μιας ποπ σταρ της Τζόσλιν, που δημιουργεί μία περίεργη σχέση με έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ, γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης αίρεσης, που δεν ξέρει ακριβώς που θα τη βγάλει. Μία ιστορία ενηλίκων, μία ιστορία χειραγώγησης, με φόντο την αμερικανική μουσική βιομηχανία που έκανε πρεμιέρα στις λαμπρές Κάννες. Το «The Idol» φέρει την υπογραφή του Sam Levinson που τον γνωρίσαμε όλοι από την πολυβραβευμένη σειρά Euphoria της ΗΒΟ. Η σειρά έχει συνολικά 5 επεισόδια και παίζεται ήδη αποκλειστικά στο Vodafone TV. Δείτε το και πείτε μας απόψεις. Θα γίνει μάχη!

Talk of the town 2: And Just Like Thatseason2

Πόσες γενιές γυναικών δεν μεγάλωσαν με το «Sex and the City», πόσες δεν ονειροπόλησαν στιγμές Νέας Υόρκης με φίλες και πρωινά μπραντς στο Μανχάταν που τελικά έγιναν στο Κολωνάκι, οκ δεν μας χάλασε κιόλας. Δεν θα θυμίσω τα δεκάδες fashion statements που κατάφερε το απόλυτο fashion icon Carrie Bradshaw. Και μετά η σειρά τελείωσε. Και ακολούθησαν οι ταινίες. Και ήρθε η νέα εποχή της γυναικοπαρέας που μεγάλωσε, που πλέον δεν είναι στα 30 και μέσα στην τρέλα, που μεγάλωσε μαζί μας.

Το νέο κεφάλαιο του «Sex and the City«, που ακούει στο «And Just Like That» που έκανε την πρώτη εμφάνισή του πέρσι έχει και συνέχεια με μία δεύτερη σεζόν που ήρθε για να συγκινήσει όλες τις φανς. Κορίτσια και αγόρια έχουμε έναν πολύ αγαπημένο ήρωα της σειράς και αυτός φυσικά είναι ο Έινταν! Ε ναι λοιπόν, το πάλαι ποτέ ζευγάρι Έινταν και Κάρι, συναντιούνται στην πόλη των πόλεων, τη Νέα Υόρκη και οι συγκινήσεις πιάνουν κόκκινο. Μία σειρά για τους ρομαντικούς του είδους, για τους αμετανόητους οπαδούς της Κάρι με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα και φυσικά αποκλειστικά στο Vodafone TV, με την υπογραφή της ΗΒΟ. Πρεμιέρα 23/06

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του Vodafone TV επισκέψου τις παρακάτω σελίδες:

https://www.vodafone.gr/tv/

https://www.vodafone.gr/tv/ta–highlights–tou–mina–sto–vodafone–tv/

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024