Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολύ κοντά σε Κάρλσον ο Άρης

Πολύ κοντά σε Κάρλσον ο Άρης

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 29χρονου ποιοτικού Σουηδού εξτρέμ στους κιτρινόμαυρους, καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

Μια ανάσα από μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης βρίσκεται ο Άρης, που ετοιμάζεται να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό και απομένει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη γιαπωνέζικη Ουράβα Ρεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αναμένεται, όμως, να το λύσει, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Είναι, πιθανόν, μάλιστα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης να ταξιδέψει αύριο (9/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κάρλσον αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Άρη για τα εξτρέμ, ενώ συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που έψαχναν ο Τόλης Τερζής και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες και για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024