
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Σέρχιο Ντίας για δύο χρόνια
Παίκτης του Παναιτωλικού μέχρι το 2025 είναι ο Σέρχιο Ντίας, που ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα του Αγρινίου.
Κάτοικος Αγρινίου μέχρι το 2025 θα είναι ο Σέρχιο Ντίας, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε με τον Παναιτωλικό.
Ο 25χρονος Παραγουανός εξτρέμ προέρχεται από τις ακαδημίες της Σέρο Πορτένο, πριν μετακομίσει στην Ευρώπη και την Ρεάλ Μαδρίτης, για την δεύτερη ομάδα της το 2017.
Σχεδόν όλα του τα χρόνια τα πέρασε μακριά από την Ρεάλ, φορώντας τις φανέλες των Λούγκο, Κορίνθιανς, Σέρο Πορτένο και Κλουμπ Αμέρικα ως δανεικός, πριν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021.
Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Παραγουάη και την Σέρο, από την οποία μετακόμισε στον Παναιτωλικό.
Στην καριέρα του μετράει 123 επίσημες συμμετοχές, με 20 γκολ και 11 ασίστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
«Στην απόκτηση του Σέρχιο Ντίας (Sergio Ismael Díaz Velázquez) προχώρησε η ομάδα μας με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.
Γεννήθηκε στις 05.03.1998, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης. Άρχισε την καριέρα του στην Cerro Porteño, τον απέκτησε η Real Madrit Castilla σε ηλικία 18 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Lugo, Corinthians, América και από τον Ιανουάριο του 2022 στη Cerro Porteño».
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα
- Ύποπτος σε υπόθεση διαφθοράς ο Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχης του Ζελένσκι


