Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη διάκριση για τον Τόμας Γουόκαπ (pic)

Μεγάλη διάκριση για τον Τόμας Γουόκαπ (pic)

Ο Τόμας Γουόκαπ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της Basket League, με μεγάλη διαφορά στις ψήφους από τους υπόλοιπους.

Ο Τόμας Γουόκαπ, μπορεί να μην πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στην Euroleague, καθώς προτιμήθηκε ο Έντι Ταβάρες, όμως εντός των συνόρων δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος.

Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για να αναδειχθεί ο καλύτερος αμυντικός της Basket League, τον έβγαλε νικητή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν είχε αντίπαλο στη  ψηφοφορία και κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες.

Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League η υπεροχή του Γουόκαπ ήταν συντριπτική, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 81,82%και 18 προτιμήσεις με τους Δημήτρη Κατσίβελη (Κολοσσός H Hotels), Πάρις Λι (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραΐτης (Περιστέρι bwin) και Ισμαέλ Σανόγκο (Άρης) να παίρνουν από μια ψήφο.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Αμερικανός, με το ελληνικό διαβατήριο γκαρντ των «Ερυθρόλευκων» συγκέντρωσε 37 προτιμήσεις (67,27%)με τον Λι του Παναθηναϊκού να είναι δεύτερος με 3 ψήφους (5,45%).

Ο Γουόκαπ στην ψηφοφορία του φίλαθλοι κοινού πήρε 1.164 ψήφους (35,34%) και δεύτερος ήταν πάλι ο Λι με 174 (5,28%).

«Είναι τιμή και χαρά να αναδεικνύομαι Καλύτερος Αμυντικός της χρονιάς», δήλωσε ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού και επισήμανε: «Μετά από 10 μήνες μιας μεγάλης και δύσκολης σεζόν είναι ωραίο να αισθάνομαι την αναγνώριση αλλά δεν θα κέρδιζα αυτό το βραβείο χωρίς την ομαδική επιτυχία του Ολυμπιακού».

«Το βραβείο δεν είναι για μένα, είναι για τον Ολυμπιακό και την αμυντική προσπάθεια όλων των 12 παικτών που κάναμε όλη την χρονιά», υπογράμμισε ο Γουόκαπ, που κατέκτησε την τελευταία σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» την Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup, και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που δέχομαι αυτή την διάκριση εκ μέρους του Ολυμπιακού και όλων των παικτών, των προπονητών και της αμυντικής προσπάθειας που κάναμε».

Ο Γουόκαπ τη φετινή σεζόν σε Basket League και Super Cup είχε: 

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024