
ΑΕΚ – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 0-1: Ήττα στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για την Ένωση
Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο πρώτο φιλικό της Ένωσης επί ολλανδικού εδάφους.
Με το… αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ, με το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στο πρώτο φιλικό της Ένωσης επί ολλανδικού εδάφους.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 28′ ο Μαρτσινάι με τον άσο της Λοκομοτίβα να στέλνει την μπάλα στο βάθος της κιτρινόμαυρης εστίας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.
Χωρίς τους διεθνείς (Μάνταλος, Αθανασιάδης, Ρότα, Τσούμπερ, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι), αλλά και τον Άμραμπατ που μπήκε στην αποστολή την Κυριακή, παρατάχθηκε η ΑΕΚ.
Ένα λεπτό πριν από το γκολ της Λοκομοτίβα, ο Φαν Βέερτ απείλησε με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Γιόνσον, όμως η προσπάθειά του πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος το οποίο είχε διάρκεια 30 λεπτών, η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει την εστία των Κροατών.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λοκομοτίβα: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ραντόνια, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Ζίνι, Φαν Βέερτ.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μαχαίρας, Κοσίδης, Πήλιος, Λαμανάρα και Γεμπόα.
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση
- Μπάρμπαρα Χάτον: Η δισεκατομμυριούχος συλλέκτρια κοσμημάτων, η κληρονομιά στα 21 και οι 7 ατυχείς γάμοι
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες



