Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερβιτόρος στη Ρόδο: «Η στολή είναι αδιάβροχη, δεν είναι κατάχρηση τα τραπεζάκια» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar

Σερβιτόρος στη Ρόδο: «Η στολή είναι αδιάβροχη, δεν είναι κατάχρηση τα τραπεζάκια» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar

Το βίντεο εκτός από σάλο και οργή στο διαδίκτυο προκάλεσε διπλή κυβερνητική παρέμβαση

Συνεχίζεται ο σάλος που προκάλεσε η φωτογραφία και το βίντεο του νεαρού σερβιτόρου σε beach bar στη Ρόδο που φαίνεται να σερβίρει τους πελάτες έχοντας μπει μέχρι τη μέση στη θάλασσα.

Το γεγονός προκάλεσε άμεση παρέμβαση της επιθεώρησης εργασίας.

Το βίντεο εκτός από σάλο και οργή στο διαδίκτυο προκάλεσε διπλή κυβερνητική παρέμβαση με τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, να διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι και τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να ζητά να ελεγχθεί η νομιμότητα της κατασκευής μέσα στο νερό.

Έπεσαν πρόστιμα

Όπως έγινε γνωστό χθες, κατόπιν εντολής του Υπουργού το Λιμεναρχείο Ρόδου προέβη σε έλεγχο στην εν λόγω επιχείρηση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Ρόδου όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με την πάρανομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου από επικαθήμενες κατασκευές από μέταλλο και ξύλο.

Επιβλήθηκαν σχετικά πρόστιμα. Ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί και σε προγενέστερους ελέγχους στις 16.5.2023 και 21.06.2023 και είχαν σχηματισθεί σχετικές δικογραφίες.

Νέες δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο, υποστήριξε μιλώντας στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουμέντο, πως ο ίδιος ο σερβιτόρος επέλεξε να σερβίρει με αυτό τον τρόπο για να πάρει καλό φιλοδώρημα.

«Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα «τυχερά» του» (φιλοδώρημα). Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα και εάν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει», είπε αρχικά.

«Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη, αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου. Ήρθαν εδώ το απόγευμα 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα, και έλεγχοι έχουν γίνει από το Λιμενικό, και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία», συνέχισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Τι είπε για τα τραπεζάκια

Όσο για τα τραπεζάκια μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζομένους εάν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τους είπαν ότι το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Και ξαφνικά βρίσκομαι εγώ να κατηγορούμαι που ποτέ κανείς δεν έχει να πει κάτι για μένα. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει», κατέληξε.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024