Ευρωπαϊκοί Αγώνες: «Αργυρός» ο Τσαμποδήμος, 17 μετάλλια για την Ελλάδα
Ο Γιώργος Τσαμποδήμος Λεωβάρης παρότι προηγήθηκε με 4-0 του Ιταλού Lanzilao έχασε τελικά με 11-8 στο Point Fighting στα -63κ. του kickboxing και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Ο Γιώργος Τσαμποδήμος Λεωβάρης παρότι προηγήθηκε με 4-0 του Ιταλού Lanzilao έχασε τελικά με 11-8 στο Point Fighting στα -63κ. του kickboxing και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Αυτό ήταν το τελευταίο μετάλλιο για την Ελλάδα, με τη χώρα μας να έχει συγκεντρώσει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» 17 μετάλλια, τα περισσότερα στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς ο προηγούμενος απολογισμός ήταν εννέα, στο Μπακού το 2015 αλλά και στο Μινσκ το 2019.
Με τα δύο χρυσά, πέντε αργυρά και 10 χάλκινα, η Ελλάδα κατέλαβε την 27η θέση στον πίνακα των μεταλλίων σε σύνολο 48 χωρών.
Στην τελευταία ημέρα των Ευρωπαϊκών Αγώνων έγινε και η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Σεμέλη Ζαρμακούπη του kickboxing, ενώ ακολούθησε η Τελετή Λήξης, όπου Σημαιοφόρος για την Ελλάδα ήταν ο πρωταθλητής του τζούντο Θοδωρής Τσελίδης.
Tα μετάλλια της Ελλάδας στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες
ΧΡΥΣΑ
Αννα Κορακάκη – σκοποβολή
Μίλτος Τεντόγλου – στίβος
ΑΡΓΥΡΑ
Εμμανουέλα Κατζουράκη – σκοποβολή
Εμμανουήλ Καραλής – στίβος
Γιώργος Τσαμποδήμος Λεωβάρης – kickboxing
Διονύσης Ξένος – καράτε
Στέφανος Ξένος – καράτε
ΧΑΛΚΙΝΑ
Δώρα Γκουντούρα – ξιφασκία
Ομάδα σκιτ (Μίτας, Μαυρομμάτης, Χαλκιαδάκης) – σκοποβολή
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Λανουά δεν εμφανίστηκε ούτε στους ρέφερι για να αναλύσει αν ο Νορβηγός διαιτητής Σάγκι έπρεπε να ακυρώσει το γκολ του Αρη κατά της ΑΕΚ, με φάουλ-εφεύρεση. Η επιβεβαίωση ότι έκανε δημόσιες σχέσεις