Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Μήτογλου: Καταθέτει μήνυση εναντίον της γιατρού

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Μήτογλου: Καταθέτει μήνυση εναντίον της γιατρού

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ντίνου Μήτογλου στην υπόθεση της έφεσης στο CAS για την τιμωρία για την υπόθεση ντόπινγκ.

Την υπεράσπιση του Ντίνου Μήτογλου για την εκδίκαση της έφεσης στην τιμωρία που του έχει επιβληθεί για τη χρήση παράνομων ουσιών, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας (σσ. σε συνεργασία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο που τον εκπροσωπεί εδώ και καιρό).

Η ακροαματική διαδικασία στο CAS θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, με τον Έλληνα φόργουορντ να ελπίζει να καταφέρει να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τις 25 Νοεμβρίου του 2024, που εκπνέει η τιμωρία του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι ο διεθνής και με διεθνή καριέρα μπασκετμπολίστας, Ντίνος Μήτογλου ανέθεσε στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια, την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του, σε όλα τα επίπεδα της δικαστικής ταλαιπωρίας, την οποίαν αντιμετωπίζει.

Όπως είναι γνωστό, ο κος Μήτογλου εν αγνοία του και εξαπατηθείς από μια αδίστακτη Ελληνίδα γιατρό, η οποία ήδη αντιμετωπίζει σοβαρότατες κακουργηματικές κατηγορίες, έλαβε απαγορευμένες ουσίες τις οποίες η συγκεκριμένη γιατρός τον είχε διαβεβαιώσει ότι είναι νόμιμες και καθόλου επισφαλείς για την υγεία του.

Κατόπιν ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές, απεδείχθη το εντελώς αντίθετο.

Η εντολή την οποίαν έχουμε λάβει από τον κο Μήτογλου είναι αφενός μεν να συνεργαστούμε με τον εν Ελλάδι δικηγόρο του, κο Σοφοκλή Πιλάβιο και τους δικηγόρους τους οποίους έχει επιλέξει για να τον υπερασπιστούν στην δικαστική διαδικασία που αφορά την ποινική του μεταχείριση και την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί να μην αγωνίζεται επί 32 μήνες, αλλά κυρίως να υποβάλουμε μήνυση εις βάρος αυτής της κακοποιού γιατρού, διότι διέπραξε εις βάρος του κου Μήτογλου το κακούργημα της εκθέσεως σε κίνδυνο ζωής, αφού τα χορηγηθέντα στον κο Μήτογλου σκευάσματα μετά βεβαιότητος μπορούν να προκαλέσουν στο μέλλον σοβαρότατο κίνδυνο, ακόμη και για την ίδια τη ζωή του.

Με την υποβολή αυτής της μηνύσεως, γι’ αυτό το κακούργημα, αποδεικνύεται η παντελής αθωότητα του κου Μήτογλου, αφού αυτός ποτέ δεν θα ελάμβανε την οιανδήποτε ουσία εάν γνώριζε ότι αυτή αφενός μεν είναι παράνομη, αφετέρου δεν θα διακινδύνευε την ίδια του τη ζωή».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024