
Καστοριά: Αρκουδάκι έπεσε σε δεξαμενή – Το έσωσαν με έναν κορμό δέντρου
Η μαμά του το αναζητούσε και στο τέλος το πήρε και έφυγαν μαζί
Ένας κορμός δέντρου βοήθησε αρκουδάκι να βγει από δεξαμενή όπου είχε πέσει στην Καστοριά και να συναντήσει και πάλι τη μητέρα του, που το περίμενε τριγυρνώντας στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Αρκτούρου», για το αρκουδάκι που έπεσε μέσα σε μία δεξαμενή στη Λεύκη στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς. Με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δασών κόπηκε ένας κορμός δέντρου που τοποθετήθηκε εντός της δεξαμενής ώστε να βοηθήσει το αρκουδάκι να βγει έξω.
Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, το αρκουδάκι σκαρφάλωσε και βγήκε έξω από τη δεξαμενή και μάλιστα η κάμερα συνέλαβε και τη μαμά αρκούδα που το πήρε και έφυγαν μαζί.
Όπως αναφέρει ο «Αρκτούρος», τα περιστατικά αλληλεπίδρασης σε κατοικημένες περιοχές φέτος έχουν αυξηθεί δραματικά και η οργάνωση απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να ενισχύσουν τους φορείς που συμμετέχουν στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα
- Ποια παράβαση «μετράει» ανά τρίωρο; Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων


