
Καστοριά: Αρκουδάκι έπεσε σε δεξαμενή – Το έσωσαν με έναν κορμό δέντρου
Η μαμά του το αναζητούσε και στο τέλος το πήρε και έφυγαν μαζί
Ένας κορμός δέντρου βοήθησε αρκουδάκι να βγει από δεξαμενή όπου είχε πέσει στην Καστοριά και να συναντήσει και πάλι τη μητέρα του, που το περίμενε τριγυρνώντας στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Αρκτούρου», για το αρκουδάκι που έπεσε μέσα σε μία δεξαμενή στη Λεύκη στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς. Με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δασών κόπηκε ένας κορμός δέντρου που τοποθετήθηκε εντός της δεξαμενής ώστε να βοηθήσει το αρκουδάκι να βγει έξω.
Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, το αρκουδάκι σκαρφάλωσε και βγήκε έξω από τη δεξαμενή και μάλιστα η κάμερα συνέλαβε και τη μαμά αρκούδα που το πήρε και έφυγαν μαζί.
Όπως αναφέρει ο «Αρκτούρος», τα περιστατικά αλληλεπίδρασης σε κατοικημένες περιοχές φέτος έχουν αυξηθεί δραματικά και η οργάνωση απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να ενισχύσουν τους φορείς που συμμετέχουν στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη







