Πλήρης ανατροπή δεδομένων με τον Κέβιν Πάντερ, καθώς ο Αμερικανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτιζάν, με τους Σέρβους να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ενώ όλα έδειχναν πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα συνέχιζε την καριέρα του στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έκαναν την κίνηση έκπληξη και τον κράτησαν στην ομάδα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Πάντερ είχε ολοκληρωθεί και ο παίκτης είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού, ωστόσο είχε απορρίψει την πρόταση των «πρασίνων» για χάρη της Μπάρτσα.
Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και ο Πάντερ παρέμεινε κάτοικος Βελιγραδίου.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Απορριπτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA στην έφεση της τουρκικής ομάδας για τις ποινές στα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας στο Τορίνο.