Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με Ολυμπιακό και ο Μιχαηλίδης

Ανανέωσε με Ολυμπιακό και ο Μιχαηλίδης

Άλλη μια ανανέωση ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αφού ο διεθνής πίβοτ Στέφανος Μιχαηλίδης συνεχίζει και του χρόνου να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Μετά τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ακόμη ένας διεθνής πίβοτ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αφού ο Στέφανος Μιχαηλίδης ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν της καριέρας του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακος Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Στέφανου Μιχαηλίδη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου, θα είναι η πέμπτη μου χρόνια στην ομάδα. Η αλήθεια είναι, ότι ήταν εύκολη απόφαση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και υπάρχει και ένα διαφορετικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, μετά από τόσα χρόνια.

Θέλω να ευχηθώ, καταρχάς, υγεία σε όλους τους αθλητές για τη νέα χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε κάθε χρόνο, να πάρουμε τα πάντα».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024