
Απών από την προσύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών ο Τσίπρας – «Έχει υποχρεώσεις», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ως παρατηρητής παρίσταται στις συνόδους του PES ο Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν... ενθουσίασε ποτέ το ΠΑΣΟΚ
Δεν θα παρευρεθεί στην προπαρασκευαστική σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Αλέξης Τσίπρας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές για την αυριανή (29/6) καθιερωμένη προσύνοδο των ηγετών του PES.
Ωστόσο, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί.
«Good luck to PASOK»
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, τα τελευταία χρόνια, στις συνόδους των Ευρωσοσιαλιστών ήταν κάτι που δεν είδε ποτέ με «καλό μάτι» το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, εξάλλου, είναι μέλος του PES, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στην ευρωπαϊκή ομάδα της Αριστεράς.
Εξάλλου, και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα μας, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές ευχήθηκαν καλή τύχη στο «αδελφό κόμμα» ΠΑΣΟΚ, χωρίς βεβαίως να αναφερθούν και στον ΣΥΡΙΖΑ.
?? Good luck to our sister party @pasok in this Sunday’s parliamentary election in #Greece.
Greece needs a strong social-democratic voice and PASOK/KinAl will put social justice, people’s wellbeing, sustainability and a stronger democracy at the centre of society. pic.twitter.com/KLuVRNpPTV— PES ??? (@PES_PSE) June 23, 2023
- Η 90χρονη Τζούλι Άντριους μιλά για τη νόσο του Πάρκινσον: «Ξέρω πολύ καλά πόσο καταστροφική μπορεί να είναι»
- Αγρίνιο: Στη ΜΕΘ γυναίκα μετά από δάγκωμα φιδιού
- Δήμος Αθηναίων: Αποκαταστάθηκε το άγαλμα του Καβάφη που είχε υποστεί βανδαλισμό
- Από τις απειλές… στην πρόσκληση του Ιράν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Η Τεχεράνη κερδίζει τον Τραμπ στην «Τέχνη της Συμφωνίας»
- Έρευνα ΙΕΛΚΑ: Μόνο ένας στους δύο σχεδιάζει να πάει διακοπές φέτος
- «Πιθανός ο δανεισμός του Βαγιαννίδη της Σπόρτινγκ»

