Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γέμισα κύστες, παραμορφώθηκα» - Τι λέει θύμα για τα παράνομα botox

«Γέμισα κύστες, παραμορφώθηκα» – Τι λέει θύμα για τα παράνομα botox

Μία μεσοθεραπεία κατέληξε... εφιάλτης - «Έγινα άλλη τόση, ήταν πολύ επώδυνο».

Τον εφιάλτη που έζησε όταν έβαλε στο πρόσωπό της ένα από τα επικίνδυνα φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για επεμβάσεις αισθητικής, που διακινούσε κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, περιγράφει μία γυναίκα.

Η κυρία Πέννυ, θύμα αποτυχημένης θεραπείας που παραμορφώθηκε από ενέσιμα, μίλησε στο Star για όσα έζησε. Πήγε σε γνωστό κέντρο αισθητικής στα βόρεια προάστια για μεσοθεραπεία και έζησε έναν εφιάλτη: «Μου έγινε έγχυση υαλουρονικού μαζί με βιταμίνες της μεσοθεραπείας, αλλά με υλικά που δεν γνωρίζω, σε διάφορα σημεία του προσώπου, και κυρίως στις ρινοπαρειακές, γιατί λόγω ηλικίας εκεί ήταν το πρόβλημα. Τις πρώτες μέρες ήταν όλα μια χαρά και μετά από λίγες μέρες έγινα από το πρήξιμο άλλη τόση! Δημιουργήθηκαν κοκυώματα, κύστες με πολύ υγρό μέσα, τα οποία με παραμόρφωσαν. Γύρισα πέντε κλινικές, με είδαν 6-7 γιατροί, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έβαζα κρέμες, έπαιρνα κορντιζόνες, αντιβιώσεις και στο τέλος μου έγιναν διανύξεις με νυστέρι που ήταν κάτι πάρα πολύ επώδυνο» λέει η γυναίκα για τον Γολγοθά που έζησε.

Πώς δρούσε το κύκλωμα – Πώς γέμισαν ιατρεία και κέντρα αισθητικές με επικίνδυνα υαλουρονικα και botox

Μια 54χρονη επιχειρηματίας με νόμιμη εταιρία καλλυντικών, βραβευμένη για τα προϊόντα ομορφιάς της έκανε χρυσές δουλειές με botox και υαλουρονικά που δεν είχαν την έγκριση του ΕΟΦ.

Τα έφερνε παράνομα από την Τουρκία και την Πολωνία στην Ελλάδα, τα αποθήκευε σε χώρο στο Χαλάνδρι δίπλα από το σπίτι της και στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός άνδρα που εκτελούσε χρέη ντιλιβερά, τα διοχέτευε σε γιατρούς του Κολωνακίου, σε διάφορα κέντρα αισθητικής, ενώ κάποια τα πουλούσε και διαδικτυακά.

Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας κατέσχεσαν 226 μπουκαλάκια με μπότοξ και υαλουρονικά, 160 συσκευασίες μασκών αισθητικής, 3.910 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων στην αποθήκη. Η

54χρονη και ο ντιλιβεράς των botox συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράνομη διακίνηση μη εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024