Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του Θάνου Τζήμερου - «Είναι άθλιο!»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του Θάνου Τζήμερου – «Είναι άθλιο!»

«Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο...»

Τη δική της τοποθέτηση κατά της διαδικτυακής επίθεσης που δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη από τον Θάνο Τζήμερο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις άθλιες δηλώσεις του πρώην πολιτικού και στη συνέχεια ξέσπασε.

«Ειλικρινά αν ήμουν η Σοφία Ζαχαράκη δεν θα ήξερα πως θα είχα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, οικογένεια τι σημαίνει; Μόνο αν κάνεις τα δικά σου παιδιά; Οι γονείς και τα ανίψια σου δεν είναι οικογένεια; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό;» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

«Είναι άθλιο!»

«Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη κάτι στη ζωή της. Μπορεί να μην ήθελε. Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο. Είναι άθλιο!» επισημαίνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Τι σημαίνει οικογένεια; Εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω παντρευτεί αλλά δεν έχω οικογένεια; Δεν το καταλαβαίνω, οικογένεια είναι μόνο αυτός που κάνει παιδιά; Ο αδερφός μου είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου σε όλα» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στα social media σχολίασε την τοποθέτηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη θέση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν άμεση απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024