Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Βιτινάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Λιμένι και ποζάρει με μαύρο μπικίνι

Μαίρη Βιτινάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Λιμένι και ποζάρει με μαύρο μπικίνι

Χαμογελαστή ποζάρει στον φακό και τα likes πέφτουν «βροχή»

Τη Μάνη και συγκεκριμένα το Λιμένι επέλεξε η Μαίρη Βιτινάρος για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η  Ελληνοαυστραλή, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της coach στο GNTM, ήρθε στη χώρα μας από το εξωτερικό, όπου εργάζεται ως μοντέλο, για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας και αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του πανέμορφου παραθαλάσσιου χωριού στη Μάνη και μοιράζεται τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τους περισσότερους από 149.000 ακολούθους της στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή, με το καλλίγραμμο κορμί και τα γαλαζοπράσινα μάτια, φόρεσε το μαύρο μπικίνι της, πήρε τη μάσκα και τον αναπνευστήρα της και βούτηξε στα νερά. Χαμογελαστή πόζαρε στον φακό, τόσο τη στιγμή που έκανε το μπάνιο της, όσο και την ώρα που έκανε βόλτα στο χωριό, δείχνοντας ξετρελαμένη με τις ομορφιές της περιοχής.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μου αρέσει εδώ» και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

«Οι άντρες στην Ελλάδα είναι πολύ ωραίοι»

Πρόσφατα η Μαίρη Βιτινάρος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ σχολίασε και τους άνδρες στη δεύτερη πατρίδα της, την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, για το ποιους θεωρεί πιο ωραίους άντρες, είπε: «Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι στην Ελλάδα όλοι οι άντρες είναι ωραίοι, κούκλοι. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, ειλικρινής και να έχει χιούμορ γιατί έτσι είμαι και εγώ στην προσωπική μου ζωή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, επισήμανε ότι: «Εγώ γεννήθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Αυστραλία και η μητέρα μου Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε και αυτή στην Αυστραλία. Είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς».

««Στο σπίτι μιλούσαμε αγγλικά, εγώ πήγα σε ελληνικό σχολείο και ήξερα μόνο τα βασικά. Όταν ήρθα εδώ δε μπορούσα να κουβεντιάσω καθόλου. Τώρα έμαθα. Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές 24 χρονών. Είμαι από την Καλαμάτα. Έμενα για 7 χρόνια στην Αμερική και δούλευα εκεί. Ήρθα στην Ελλάδα για το GNTM, αλλά τώρα αποφάσισα να μείνω εδώ. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα εδώ, έχετε ωραία ζωή. Οι Έλληνες ξέρουν να ζουν, έχουν ισορροπία στη ζωή τους.», συμπλήρωσε.

Sports in

Ο Έμερι υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν…» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία εμφάνιση – νίκη στο Villa Park.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024