«Σάρωσαν» την τηλεθέαση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» και το Live News
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη και το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
Το MEGA κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και την επομένη των εκλογών. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στον απόηχο των αποτελεσμάτων της κάλπης, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και το «Live News» για την ενημέρωσή τους.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και τον Γιάννη Πρετεντέρη στο βασικό σχολιασμό απέδειξε για πολλοστή φορά ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στα σημαντικά γεγονότα. Οι ειδήσεις του MEGA βρέθηκαν στην κορυφή με 405.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: ALPHA 348.000, ΣΚΑΪ 334.000, ANT1 308.000, STAR 267.000, OPEN 207.000, ΕΡΤ1 189.000. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» διατήρησε την πρωτιά με ποσοστό 17% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό με 4,7 μονάδες. Ταυτόχρονα, κατέκτησε και το σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,2%.

Νίκη με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τη μετεκλογική επικαιρότητα να μονοπωλεί τις εξελίξεις, η επιτυχημένη απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA παρέμεινε στην πρώτη θέση, με 592.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν. Το «Live News» επιβεβαίωσε τη δυναμική του σε μία ημέρα με πλούσια επικαιρότητα και βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 24,2% στο σύνολο του κοινού και 21,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442