
Παίκτης της Μπαρτσελόνα στο στόχαστρο του Αταμάν! (vid)
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Τούρκος προπονητής θέλει στον Παναθηναϊκό τον Σερτάτς Σανλί, που πέρσι αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα.
Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη στελέχωση του «πράσινου» ρόστερ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Τούρκος προπονητής για τη φροντλάιν του Τριφυλλιού είναι ο Σερτάτς Σανλί (32 ετών, 2.13 μ.). Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να κρατήσει τον 31χρονο σέντερ, αλλά με μειωμένες αποδοχές, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Ισπανούς.
Οι Πράσινοι, όμως, δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς για την απόκτηση του έμπειρου σέντερ φέρονται να ενδιαφέρονται επίσης οι Φενερμπαχτσέ και Μπάγερν.

Ο έμπειρος σέντερ στην περσινή Euroleague είχε μέσο όρο 6.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά 17:09 σε 36 αγώνες, ενώ είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Εργκίν Αταμάν, καθώς είχαν συνεργαστεί και στην Αναντολού Εφές.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ήδη τον Κώστα Αντετοκούνμπο και προσπαθεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Γιώργο Παπαγιάννη. Αντίθετα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποχωρεί από το Τριφύλλι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.
- «Μετανιώνω που δεν συνάντησα τον Έλβις» – Ο Μικ Τζάγκερ για την «ανόητη» συμβουλή του Τζον Λένον
- Το σχέδιο του Ισραήλ γίνεται όλο και πιο σαφές : Η επόμενη μέρα στη Γάζα δεν θα έρθει ποτέ
- Ένα βιβλίο την ημέρα: Το διάβασμα κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Το BBC στην Ελλάδα: Το «νησί του Διαβόλου» που έγινε ο φάρος ελπίδας για την άγρια ζωή
- Casus belli: Μύθοι και πραγματικότητα
- Νταρλίν Γκράχαμ: Κληρονομικό τζακπότ στο «πιο επιφανές γηροκομείο» των ΗΠΑ




