Εκλογές 2023: Παράταση σε 4 εκλογικά τμήματα στα Καλάβρυτα μετά τις 19:00
Η κακοκαιρία που σάρωσε την περιοχή εμπόδισε κάποιους πολίτες να φτάσουν εγκαίρως στα εκλογικά τμήματα στα Καλάβρυτα
Σε τέσσερα εκλογικά τμήματα στα Καλάβρυτα δόθηκε παράταση της εκλογικής διαδικασίας, μετά τις 19:00 το βράδυ της Κυριακής, όταν θα κλείσουν οι κάλπες για την υπόλοιπη χώρα.
Η κακοκαιρία που σάρωσε την Αχαΐα ήταν τόσο σφοδρή που έκλεισε ο δρόμος προς τα Καλάβρυτα, εξαιτίας κατολισθήσεων. Έτσι, αρκετοί ήταν οι ψηφοφόροι που δεν κατάφεραν να μεταβούν στα εκλογικά τμήματα της περιοχής.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, «η ψηφοφορία θα παραταθεί στα εκλογικά τμήματα, 249, 250, 251 και 252 της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων, εξαιτίας των κατολισθητικών φαινομένων στην επαρχιακή οδό, Πούντας- Καλαβρύτων» για μισή ώρα. Οι κάλπες δηλαδή θα κλείσουν στις 19:30.
Όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Μπονάνος, «ήδη εργάζονται συνεργεία, προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος».
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

