Πέθανε ο Γιάννης Δοντάς
O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναικού Γιάννης Δοντάς, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών.
Ο Γιάννης Δοντάς, παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.
Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Γιάννη Δοντά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.
Ο Γιάννης Δοντάς γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και πρωτοέπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Αθηνών, προτού τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 1982.
Αγωνίστηκε επί μία τετραετία στο Τριφύλλι, κατακτώντας δύο νταμπλ και καταγράφοντας 44 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε έξι παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Θλίψη για τον Γιάννη Δοντά…https://t.co/B4Y8lTM9sm pic.twitter.com/NwJNjt53ON
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 24, 2023
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Charlotte de Witte και Σίλβια Σάλις – Πώς ένα techno πάρτι καθόρισε την επόμενη αντίπαλο της Μελόνι
