Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πάντερ και ο... Καλάθης

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πάντερ και ο… Καλάθης

Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς έχουν ρίξει το βάρος στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ενώ παράλληλα τρέχουν και τον σχεδιασμό.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη στην επόμενη του μέρα μετά την επίσημη πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν στη θέση του προπονητή και του Σάνι Μπετσίροβιτς σε εκείνη του τεχνικού διευθυντή. Οι δύο άνδρες έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά ώστε οι Πράσινοι να είναι πανέτοιμοι για όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι αποχωρήσεις των παικτών του περσινού ρόστερ. Θα γίνει αξιολόγηση όσων είναι στην ομάδα και στη συνέχεια θα αποφασιστεί ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι. Η πιθανότητα να αποχωρήσουν όλοι οι ξένοι είναι μεγάλη, ωστόσο τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνουν έχουν οι Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε οι δύο άνδρες να έχουν μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά ποιους θέλουν να κρατήσουν και ποιους όχι, ώστε το ρόστερ να στελεχωθεί καταλλήλως για τη νέα χρονιά.

Η υπόθεση Πάντερ και οι περιπτώσεις των Καλάθη και Πόιθρες

Φυσικά παράλληλα με τις αποχωρήσεις «τρέχει» και το θέμα της στελέχωσης. Των κινήσεων δηλαδή που θα γίνουν και των παικτών που θα αποκτηθούν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Κέβιν Πάντερ με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον εκρηκτικό γκαρντ και να περιμένει την απάντησή του.

Η περίπτωση του Αμερικανού δεν είναι εύκολη, αλλά οι Πράσινοι θέλουν να την παλέψουν μέχρι το τέλος, έχοντας ως «όπλα» το πολύ καλό συμβόλαιο που του προσφέρουν, αλλά και τον Χρήστο Σερέλη. Ο Έλληνας τεχνικός που θα βρίσκεται στο σταφ του Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά τον Πάντερ αφού ήταν εκείνος που του είχε ανοίξει την πόρτα της Ευρώπης όταν τον είχε πάρει μαζί του στο Λαύριο. Και έτσι μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην απόφασή του.

Δύο ονόματα που έχουν ακουστεί για τους Πράσινους είναι αυτά των Νικ Καλάθη και Άλεξ Πόιθρες. Ο μεν θα μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και ο δε θα αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο είναι δύο παίκτες που δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι για τώρα, αφού προέχουν οι υποθέσεις των Πάντερ και Λεσόρ που βρίσκονται στο προσκήνιο. Όπως και του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος όμως θα περιμένει πρώτα το ΝΒΑ και μετά θα συζητήσει για την Ευρώπη.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024