
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Νεκρή 72χρονη λουόμενη σε παραλία
Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα Επανομής.
Ένα τραγικό συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη καθώς μία 72χρονη λουόμενη έχασε τη ζωή της σε παραλία της περιοχής.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από θαλάσσια περιοχή στην Πάλιουρα Επανομής στις 15:00 το μεσημέρι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.
Γυναίκα έχασε τη ζωή της στον Άλιμο
Υπενθυμίζεται πως μία γυναίκα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της σε ελεύθερη παραλία του Αλίμου το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουνίου. Άμεσα ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό η σορός αναγνωρίστηκε από οικείο πρόσωπο της γυναίκας και πρόκειται για 86χρονη γυναίκα.
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή



