Τελειώνει ο Ενκουλού από τον Άρη
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Άρη Νικολάς Ενκουλού, μιας και δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Τόλη Τερζή.
Ο Νικολάς Ενκουλού δεν προβλέπεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.
Ο 33χρονος διεθνής αμυντικός είχε συμβόλαιο με τους κίτρινους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο θα αποτελέσει παρελθόν. Την περσινή σεζόν είχε συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ.
Mάλιστα ο ίδιος δεν προβλέπεται να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, βρισκόμενος ήδη σε ανοικτή γραμμή με αρκετές ομάδες.
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»


