Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP, ενώ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 5η θέση του κόσμου. Τέλος, εκτός του Top-100 παρέμεινε ο Ράφαελ Ναδάλ και βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στο No 134 του κόσμου!
Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:
1. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 7.595 βαθμοί
2. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 7.175
3. Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 5.845
4. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 4.960
5. Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) 4.875
6. Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) 4.375
7. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 4.000
8. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 3.515
9. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 3.300
10. Φράνσις Τιαφόε (ΗΠΑ) 3.085
Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Η 27χρονη τενίστρια κι αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης τένις γυναικών, που διατηρεί η WTA. Η Πολωνή επικεφαλής, Ιγκα Σβιάτεκ συνεχίζει να διατηρεί διαφορά ασφαλείας, από τη Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα.
Η πρώτη δεκάδα στην κατάταξη της WTA, έχει ως εξής:
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις