Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν ξεχνάμε ποιους εκπροσωπούμε» - Το μήνυμα Τσίπρα από τον Κορυδαλλό

«Δεν ξεχνάμε ποιους εκπροσωπούμε» – Το μήνυμα Τσίπρα από τον Κορυδαλλό

Θερμής υποδοχής έτυχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον Κορυδαλλό, όπου μίλησε στην πλατεία Ελευθερίας. «Δεν ξεχνάμε ποιους εκπροσωπούμε» ξεκαθάρισε και δεσμεύτηκε «μαζί μέχρι την κάλπη, μαζί και στους αγώνες μετά».

«Θα πάμε μαζί μέχρι την κάλπη να δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στην κατάμεστη πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, συμπληρώνοντας και ένα δεύτερο σκέλος στη δέσμευση «θα είμαστε μαζί και στις 26 Ιουνίου σε όλοςυ τους αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας».

«Ξέρουμε ποιους εκπροσωπούμε»

«Δεν ξεχνάμε ποιους εκπροσωπούμε για ποιους βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μάχης. Για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας, για να υπερασπιστούμε αξίες» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας εμμέσως σε όσους μιλούν για απομάκρυνση από τα λαϊκά στρώματα.

Αποκαλύψεις για το πρόγραμμα της ΝΔ

«Το πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπει μειώσεις στις πρωτογενείς δαπάνες του δημοσίου, δηλαδή στα ποσά που δίνουμε για σχολεία, υγεία, κοινωνικό κράτος. Ούτε την αύξηση του κατώτατου στα 950 ευρώ  και του μέσου μισθού στα 1500 προβλέπει όπως λένε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας καταδεικνύοντας τις διαφορές στις προτεραιότητες που θέτει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως, συνέχισε, στην πραγματικότητα προβλέπει συρρίκνωση του ΕΣΥ και αναφέρθηκε στην «αποκάλυψη του σχεδίου» από τον Σπύρο Πνευματικό.

Το «κρυφό» πλην αληθινό σχέδιο της ΝΔ για την υγεία αντιπαρέβαλε με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για ενίσχυση και αναβάθμιση του ΕΣΥ. «Σχεδιάζουμε το νέο ΕΣΥ με 15.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, αύξηση του μισθού του πρωτοδιοριζόμενου γιατρού και ένταξη των νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά, με στόχο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες».

Τα Σκερτσοnomics

Υπερασπιζόμενος την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του ΦΠΑ ως βασικό μέτρο για τη μείωση της ακρίβειας ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η Κομισιόν συνέστησε τη λήψη του μέτρου αυτού σε όλες τις χώρες και η Ελλάδα είναι μεταξύ των ελαχίστων που δεν το υιοθέτησε. Και όπως εξήγησε αυτό οφειλόταν στην πολιτική και όχι γιατί δεν είναι αποδοτικό και υποτίθεται ότι θα ευνοούσε τους πλούσιους»

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας χαριτολογώντας έκανε μια παρένθεση, λέγοντας «ελπίζω τα παιδιά μας να μην έγραψαν στις πανελλήνιες αυτά που λένε Μητσοτάκης και Σκέρτσος γιατί θα κοπούν λόγω της ελάχιστης βάσης της Κεραμέως».

Νέα στεγαστική πολιτική

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024