Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από την Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 2:30 και ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση εντός της Σχολής, περίπου 20-25 άτομα βγήκαν στην Λεωφόρο Αθηνών και σταμάτησαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα βάζοντας φωτιά σε κάδους σκουπιδιών.
Στην συνέχεια οι άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο. Η κατάσταση εκτονώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν οι άγνωστοι επέστρεψαν στους χώρους της Γεωπονικής Σχολής.
Από τις μολότοφ προκλήθηκαν μικρές φθορές σε παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).