
Σενάριο για Παναθηναϊκό και Τσότσεφ
Την περίπτωση του Ιβαΐλο Τσότσεφ εξετάζουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Βουλγαρικά δημοσιεύματα.
Ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Βουλγαρία οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ιβαΐλο Τσότσεφ.
Ο 30χρονος Βούλγαρος χαφ κατέγραψε μια τρομερή χρονιά με την ΤΣΣΚΑ 1948 κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με 21 γκολ, και 24 τέρματα συνολικά σε 36 παιχνίδια.
Ο Τσότσεφ αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι, αλλά έχει έφεση στο σκοράρισμα. Αρχικά αγωνίστηκε στις στις Τσαβντάρ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά το 2014 μεταπήδησε στην Ιταλία. Αγωνίστηκε για μια πενταετία (2014-2019) στην Παλέρμο και στη συνέχεια για μια σεζόν στην Πεσκάρα, πριν επιστρέψει το 2020 στην ΤΣΣΚΑ 1948.
- Η στρατηγική της Άγκυρας αποδίδει: Βρίζει την Ουάσιγκτον αλλά αγοράζει την τεχνολογία της
- Ο αθόρυβος κίνδυνος της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς η άριστη λειτουργία της διαβρώνει το κράτος
- Πώς τα social media «κλειδώνουν» απόψεις σε λίγα λεπτά – Μόλις 3 αναρτήσεις αρκούν για να αλλάξουν τη γνώμη σου
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Πελίστρι – Τι είπε ο μάνατζέρ του
- Επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ – «Ένα ακόμα δείγμα του πώς εννοούσε η ΝΔ την Ελλάδα 2.0», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Κουπόνια τροφίμων έρχονται από Σεπτέμβριο – Οι δικαιούχοι και τα ποσά





