H Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να αναζητά προπονητή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της ομάδας, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να είναι το νέο όνομα που ακούγεται έντονα από τα γαλλικά ΜΜΕ.

Εφ’ όσον ξεκαθαρίστηκε πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η Παρί δεν συμφώνησαν να αναλάβει ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παρισιού, η γαλλική «Le Parisien», παρουσιάζει τον Κονσεϊσάο ως πιο πιθανό αντικαταστάτη του Γκαλτιέ.

Ο δημοσιογράφος, Αμπντελά Μπουλμά, μιλώντας στο γαλλικό RMC, κάνει λόγο για ολοένα πιο έντονες και ένθερμες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Κονσεϊσάο έχει συμβόλαιο με την Πόρτο ως το καλοκαίρι το 2024, ενώ αυτή τη στιγμή, η ρήτρα αποδεύσμευσής του τοποθετείται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πορτογάλος τεχνικός έχει ξαναπεράσει από την Ligue 1, τη σεζόν 2016-2017 όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ναντ, πριν αναλάβει τους «Δράκους».

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί ξανά φήμες περί προσέγγισης της Παρί στον Κονσεϊσάο, όταν αποχωρούσε από τον σύλλογο ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο πορτογάλος εκπροσωπείται από τον συμπατριώτη του, Χόρχε Μέντες, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει φέρει πολλούς παίκτες στην Παρί, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.