Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθείς ξεκινά σήμερα - ποιους επηρεάζει

Ζώδια: Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθείς ξεκινά σήμερα – ποιους επηρεάζει

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Λέοντα μέσα στην ημέρα μας χαρίζει δυναμική και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους, με την Αφροδίτη στον Λέοντα λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Ο Κρόνος εντός της ημέρας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες αναμοχλεύοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν την ψυχή μας. Θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 4/11. Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

Αναλυτικά τα ζώδια

Κριός

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. …

Ταύρος

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής.

Δίδυμοι

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας!

Καρκίνος

Ανανεωθείτε ψυχικά ή ανανεώστε τον χώρο σας κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείτε καλύτερα και να αποσπάσετε την προσοχή σας από τα προβλήματα.

Λέων

Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, για να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

Παρθένος

Εκτονώστε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Ζυγός

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά…

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να φέρει μια αυξημένη ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα. Οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και κατανόηση και η διάθεση σας να προφέρετε ότι μπορείτε στα άτομα που έχουν ανάγκη είναι παραπάνω από έντονη.

Τοξότης

Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι 4 Νοεμβρίου Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα…

Αιγόκερως

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Υδροχόος

Είναι μια μέρα η σημερινή που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ιχθείς

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024