Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλαχοδήμος: «Πέρυσι έφτασα κοντά στην αποχώρηση από την Μπενφίκα»

Βλαχοδήμος: «Πέρυσι έφτασα κοντά στην αποχώρηση από την Μπενφίκα»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τόνισε σε δηλώσεις του πως το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την αποχώρησή του από την Μπενφίκα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «transfermarkt0» παραχώρησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τον αποχωρήσει από την Μπενφίκα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε για το όταν βρέθηκε κοντά στον Άγιαξ, αλλά και για το ποια θεωρεί ότι είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος:

Για όταν έφτασε μια ανάσα από τον Άγιαξ: «Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα είναι κορυφαίος σύλλογος, όλα είναι πολύ οικεία. Μπορούμε μόνο να νιώθουμε καλά. Η σεζόν, με το πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα που καταφέραμε στη διάρκεια της σεζόν, το επιβεβαίωσαν. Πάντα λέω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια καθημερινή δουλειά και ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, όπως είπα, είμαι σε μια κορυφαία ομάδα και νιώθω καλά εδώ».

Για το ποια θεωρεί τα κορυφαία πρωταθλήματα: «Νομίζω ότι η Premier League είναι εξαιρετικά ελκυστική για όλους τους ποδοσφαιριστές, αν και τα τελευταία χρόνια είχα προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα, όπως η Bundesliga».

Για το αν βρέθηκε ποτέ κοντά στο να φύγει από την Μπενφίκα: «Ναι. Για παράδειγμα, το περασμένο καλοκαίρι. Ομως, ως ποδοσφαιριστής, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά που πραγματικά μπορούμε. Υπάρχουν πολλές πτυχές που σχετίζονται με μια μεταγραφή».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024