
Φίνος Φιλμ: Το ξεχωριστό video για την Παγκόσμια Ημέρα Αφρόλουτρου
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Μάρθα Καραγιάννη μέσα στο μπάνιο τους!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αφρόλουτρου, η Φίνος Φιλμ μοιράζεται πλάνα δύο μεγάλων σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού σινεμά, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Μάρθας Καραγιάννη.
Η ανάρτηση στο Instagram
Η Φίνος Φιλμ ανέβασε ένα βίντεο με πλάνα από τις ταινίες «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Το Ανθρωπάκι», «Ένα Αστείο Κορίτσι» και «Η Λίζα και η Άλλη» και τις δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με πολλή σαπουνάδα.
«Τα αφρόλουτρα της Μάρθας και της Αλίκης πασπαλισμένα με εσάνς γνήσιου αρώματος ελληνικού κινηματογράφου. Μπανιαριστείτε!» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης.
- Politico: Πώς ο Τραμπ μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ εκ των έσω – Τα πέντε σενάρια
- Το… κλειδί για να πάει στη Μπαρτσελόνα ο Μπερνάντο Σίλβα
- Κατέρρευσε ο απεργός πείνας για τα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας
- Η Κάλας υποβαθμίζει τις φήμες για αντιπαλότητα με την φον ντερ Λάιεν – «Ιστορίες για γατοκαβγάδες», λέει
- Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο in: Η ανακύκλωση της συζήτησης για το 2015 βολεύει τον Μητσοτάκη — η Αριστερά πρέπει να κοιτάξει μπροστά
- Είδος πολυτελείας το σουβλάκι – Φτάνει πλέον τα 5 ευρώ το τυλιχτό





