
Οχιά δάγκωσε αγρότη στον Βόλο
Οι γιατροί συμβουλεύουν όσους ασχολούνται με την ύπαιθρο, να είναι πολύ προσεκτικοί
Στο νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε ένας 70χρονος αγρότης, αφού τον δάγκωσε μία Οχιά. Ο αγρότης άρχισε να πονάει και έσπευσε για το τοπικό κέντρο υγείας. Αντιοφικός ορός όμως δεν υπήρχε και έτσι η αγωνία για τον ίδιο και τους στενούς συγγενείς του, συνεχίστηκε για λίγη ώρα ακόμα.
Ο ηλικιωμένος εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κτήμα του, όταν συναντήθηκε με το φίδι που τελικά τον δάγκωσε. Αμέσως διακομίστηκε στο τοπικό κέντρο υγείας, όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο “Αχιλλοπούλειο” που διέθετε τον ειδικό ορό.
Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα τσιμπήματα σκορπιών σε Βολιώτες το τελευταίο διάστημα, που καταλήγουν στα Επείγοντα Περιστατικά. Οι γιατροί συμβουλεύουν ειδικά όσους ασχολούνται με την ύπαιθρο, να είναι πολύ προσεκτικοί και να φορούν ψηλά παπούτσια και γάντια.
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Δήμος Δελφών υποβάλει την πρότασή του για τη Στρατηγική Ολοκληρωμένης Επένδυσης Ορεινών Όγκων
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»


