Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb: Η επαναφορά μιας κλασικής αξίας

Skoda Superb: Η επαναφορά μιας κλασικής αξίας

H Skoda εξελίσσει πάση δυνάμει την νέα γενιά του Superb η οποία θα είναι πληθωρικότερη από κάθε άποψη χωρίς να παραιτείται από τα γνώριμα χαρακτηριστικά της

Φωτογραφίες: Automedia

H τσεχική φίρμα εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις κλασικές κατηγορίες αυτοκινήτων διατηρώντας στην γκάμα της προτάσεις που δεν φλερτάρουν με την περιπέτεια, αποτελώντας σταθερό αντίβαρο στην SUV φρενίτιδα.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το νέο Superb το οποίο από το 2024 θα υποδεχτεί τη νέα γενιά του που θα διατηρήσει το γνώριμο δίπτυχο τετράθυρης liftback έκδοσης και πρακτικότερης station wagon.

H προσέγγιση στη σχεδίαση αναμένεται να είναι εξελικτική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Superb δεν θα ενσωματώσει τις τελευταίες σχεδιαστικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στα σχεδιαστήρια αλλά και στα νέα μοντέλα της Skoda.

Στην αθέατη πλευρά της νέας γενιάς του Superb θα βρεθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB. Αυτό που πιθανότατα θα λείψει από τις επιλογές της νέας γενιάς θα είναι το μηχανικό κιβώτιο καθώς το σύνολο των εκδόσεων θα εφοδιάζεται με αυτόματα κιβώτια.

Δεδομένη επίσης θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία περισσότερων plug-in υβριδικών εκδόσεων που θα προσφέρουν δεδομένα μια γενναιόδωρη ηλεκτρική αυτονομία χάρη και σε μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Επίσης σημαντικές προδιαγράφονται οι εξελίξεις στο εσωτερικό όπου το Superb θα επωφεληθεί από ένα σημαντικά αναβαθμισμένο ψηφιακό εξοπλισμό που θα είναι αντάξιος της κατηγορίας και του μεγέθους του μοντέλου.

Να σημειωθεί ότι η Skoda έχει ήδη ανακοινώσει ότι το νέο Superb θα αποκαλυφθεί το προσεχές φθινόπωρο με την προοπτική να διατεθεί στις αρχές του 2024.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024