Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι σκέψεις του Μπαρτζώκα για Βεζένκοφ…

Οι σκέψεις του Μπαρτζώκα για Βεζένκοφ…

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει προπονηθεί μετά το ματς στο ΟΑΚΑ λόγω του οστικού οιδήματος που υπέστη. Θα παίξει στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ;

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το Game 3 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:15), με το ΣΕΦ να είναι κατάμεστο και τον στόχο να είναι ένας για τους Πειραιώτες. Να διατηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουν το 2-1 στη σειρά.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα από το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ και κυρίως τον τρόπο που ήρθε ψάχνουν αντίδραση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ωστόσο να έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» ενόψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είχε τραυματιστεί την περασμένη Πέμπτη από τη σύγκρουση που είχε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και είχε αποχωρήσει από το ματς τότε υποβασταζόμενος. Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν είχε κάτι σοβαρό όπως έδειξε και η μαγνητική, όμως ήταν και είναι αμφίβολος για το τρίτο ματς της σειράς.

Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ δεν έχει προπονηθεί από το ματς στο ΟΑΚΑ και μοιάζει σχεδόν αδύνατον να αγωνιστεί απόψε, αφού και από το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών είναι αδύνατον να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του.

Η κατάσταση του Βεζένκοφ θα μπορούσε να είναι χειρότερη από το χτύπημα με τον Μποχωρίδη, αλλά και πάλι θα χρειαστεί κάποιες μέρες, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει προπονηθεί καθόλου. Η αλήθεια είναι εξάλλου ότι και ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει, αλλά ενδεχομένως να μην τον έχει στα επόμενα ματς, για αυτό και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αγωνιστεί απόψε για να είναι έτοιμος για το Game 4 στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο Βεζένκοφ θα είναι εκτός 12αδας, οι δύο παίκτες που θα αναλάβουν τον ρόλο να καλύψουν το κενό του είναι ο Άλεκ Πίτερς σε πρώτη φάση και ο Κώστας Παπανικολάου σε ένα πιο κοντό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ο «Παπ» εξάλλου αγωνίστηκε κάποια λεπτά και στο ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, αφού βγήκε και πήγε στα αποδυτήρια ο Βεζένκοφ.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024