Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το in στο Erotic Art 2023 - Όλα όσα είδαμε στο πιο ερωτικό φεστιβάλ της Αθήνας

Το in στο Erotic Art 2023 – Όλα όσα είδαμε στο πιο ερωτικό φεστιβάλ της Αθήνας

Το Erotic Art Festival επέστρεψε μετά από τρία χρόνια. Άξιζε, όμως, η αναμονή;

Σκηνή με live strip, sex shows για όλες τις προτιμήσεις, BDSM (για… γερά νεύρα), αστέρες του ελληνικού, αλλά και του παγκόσμιου πορνό, πληθώρα από sex shops και… τέχνη εμπνευσμένη από το σεξ.

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του φεστιβάλ, Erotic Art 2023, που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια απουσίας, και διεξάγεται φέτος στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι.

Στα εκθεσιακά περίπτερα ο επισκέπτης μπορεί να βρει από sex shops, έως αποσμητικά χώρου, γραφεία εύρεσης εργασίας αλλά και… κατάστημα με συστατικά «μαγείας» και «ξόρκια».

Η πρώτη γεύση

Το φεστιβάλ φροντίζει… να σε βάλει με το καλημέρα στο κλίμα της έκθεσης, αφού το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις όταν μπαίνεις στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του ΟΣΥ είναι το περίπτερο του Sugar Babes, μιας από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής πορνό στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άνοιγμα και στο εξωτερικό!

Εκεί, διάφορες πορνοστάρ σε καλωσόριζαν και σου εύχονταν να περάσεις μια αξέχαστη εμπειρία!

Στη συνέχεια, μπαίνοντας στον εκθεσιακό χώρο, ο οποίος αποτελούνταν από περίπτερα με μεγάλη γκάμα προϊόντων, αυτό που εύκολα γινόταν κατανοητό είναι πως οι επισκέπτες έδειχναν πολύ μεγάλη προτίμηση στα sex shops, με πολλούς εξ αυτών να κάνουν αρκετές «στάσεις». Εκεί οι ευγενικοί πωλητές ενημέρωναν ότι τα περισσότερα βοηθήματα βρίσκονταν σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις για χάρη του Erotic Art.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως -σε αντίθεση με τα παλαιότερα Erotic Art στα οποία είχα παρευρεθεί- στους διαδρόμους του φεστιβάλ φέτος συναντούσε κανείς εκτός από άνδρες και αρκετές γυναίκες, καθώς και ζευγάρια, μια σαφής ένδειξη πως το σεξ έχει σταματήσει να θεωρείται ταμπού στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι περιεργάζονταν διάφορων ειδών sex toys, ενώ αρκετοί εξ αυτών κατέληγαν στο ταμείο, προκειμένου να προμηθευτούν το σεξουαλικό παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον τους.

Φέτος μάλιστα, ένα μεγάλο κομμάτι περιελάμβανε την τέχνη με θέμα το γυμνό σώμα και το σεξ.

Ώρα για δράση…

Στη συνέχεια, στο πίσω μέρος του αμαξοστασίου συναντήσαμε την «δράση».

Αυτή αποτελούνταν από δύο δωμάτια με live sex shows και BDSM shows μέσα στα οποία κορυφαίοι performers του χώρου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις, αναλόγως με την θεματική του δωματίου, καθώς και μια κεντρική σκηνή, στην οποία διάφορες sex perfomers χόρευαν για τα μάτια των εκατοντάδων θεατών που βρίσκονταν από κάτω και ζητωκραύγαζαν.

Φυσικά, δεν έλειπαν και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με κουρτίνες από γνωστά strip clubs της Αθήνας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν πριβέ χορό, με το αζημίωτο φυσικά…

Καθ’ όλη τη διάρκεια, διάφορα κορίτσια εντόπιζαν (τους ελεύθερους, ευτυχώς) άνδρες και επιχειρούσαν να τους προσελκύσουν για έναν χορό στα… ενδότερα.

Και η μεγάλη έκπληξη!

Η φετινή διοργάνωση είχε και μια μεγάλη έκπληξη.

Μια από τις κορυφαίες πορνοστάρ του κόσμου, η Lisa Ann δίνει φέτος «το παρών» στο Erotic Art και αρκετοί τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Και τέλος τα parties!

Και για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η μέρα τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή το βράδυ η διασκέδαση θα μεταφερόταν στο Mezzo Athens Club, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένα δύο parties για όλα τα γούστα!

Χθες, Σάββατο 10 Ιουνίου, το Mezzo Athens Club υποδέχτηκε το πιο Interactive Play Party της πόλης!

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα σεξουαλικής απελευθέρωσης, ζευγάρια, straight, gay και άνθρωποι κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, υπό τους ήχους electro dance μουσικής κορυφαίων guest djs, όπως οι Fiyahkidd, Avatos & Mike Jamaal, είχαν την ευκαιρία να παίξουν με κάθε φετίχ τους όπως foot fetish, trampling, pony play, facesitting, spanking και πολλά άλλα ακόμη.

Ο λόγος για το «SPANK» party, το οποίο διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου και πολλοί περιέγραψαν την πρώτη τους εμπειρία σαν να μπαίνουν σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου ο συνδυασμός των shows, της μουσικής και της θεματολογίας του event τους προσέφερε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

EroticArt Awards 2023

Απόψε, Κυριακή, το Mezzo Club Athens (Πλ. Αγίων Ασωμάτων 1 / Αθήνα) ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πιο εκρηκτικό γεγονός στον χώρο της τέχνης και του πάθους!

Οι πιο ανατρεπτικοί καλλιτέχνες της ερωτικής βιομηχανίας θα συγκεντρωθούν για την ετήσια τελετή απονομής των EroticArt Awards που πραγματοποιείται για 1η φορά στην Ελλάδα.

Υπό τους ήχους της μουσικής του dj Pako αλλά και τα vocals των γνωστών τράπερ Ιvan Greco, Strat και Ghetto Queen η διάθεση θα ανέβει στα ύψη δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους πορνσταρ.

Η απονομή βραβείων EroticArt Awards θα αποτελέσει μια νύχτα γεμάτη εκπλήξεις!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν διάφορες κατηγορίες βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των «Καλύτερου Πορνό», «Καλύτερης/ου Πρωταγωνίστριας/ή» κ.ά

Για δύο μέρες ακόμα…

Σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε το Erotic Art 2023 μπορείτε σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 14:00 έως τα μεσάνυχτα και αύριο Δευτέρα 12 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024