Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε… επίδειξη ευλυγισίας στον αέρα – Έμειναν όλοι άφωνοι
«Στο Μια Ελληνίδα Στο Χαρέμι ήμουν υποχρεωμένη να έχω μαζί μου ένα κουτί τσιχλόφουσκες. Μια φορά τις ξέχασα και η Βλαχοπούλου με έστειλε μέσα στο λιοπύρι να αγοράσω άλλες»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Action Τώρα» βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια έκανε μία αναδρομή στη ζωή και την πορεία της, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Άνω Τελεία».
«Ο χορός και η κίνηση είναι τρόπος ζωής. Δε μπορώ να καθίσω στον καναπέ και να δω τηλεόραση. Βγήκα στον χώρο από τα 6 μου, στον ‘Αριστοκρατικό Δρόμο’ με Λαμπέτη-Χορν. Η μαμά με ώθησε περισσότερο προς αυτό, του πατέρα μου δεν του άρεσε και τόσο όταν με έβλεπε κοριτσάκι με μπικίνι να με γδύνει ο Σειληνός» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.
«Ο Σειληνός με γνώρισε 9 χρονών. Είπε ότι αυτό το κοριτσάκι θα το αφήσω να μεγαλώσει, θα το κάνω παρτενέρ μου και θα το παντρευτώ. Έτσι κι έγινε. Στο κάτω-κάτω γιατί να μην είμαι υπερήφανη για την καριέρα μου;» επισημαίνει.
«Ο Φρέντυ ήταν τόσο ξεχωριστός, τόσο σπουδαίος. Έχασε όλη η Ελλάδα, όχι μόνο εγώ. Όταν αρρώστησε, δεν ήθελε να μου πει ότι πεθαίνει. Μου ‘χε πει: δεν πας να βρεις ένα τεκνό, τι τον θες τον γέρο;» θυμάται με χιούμορ η Μαρία Ιωαννίδου.
Μάλιστα, όταν ο Νίκος Υποφάντης τη ρωτά εάν χορεύει «ακόμα», η ίδια αντιδρά και δε διστάζει να κάνει επίδειξη ευλυγισίας στον αέρα, εντυπωσιάζοντας τους παρουσιαστές.
Δείτε το βίντεο
«Είναι ντροπή τους εντός εισαγωγικών μετά το ‘Μην Ψαρώνεις’ να μην έχω ούτε μία τηλεοπτική πρόταση. Μία μέρα μετά την προβολή του επεισοδίου, οι τεχνικοί στο γύρισμα με χειροκροτούσαν για τον ρόλο μου.
Στο ‘Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι’ η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν πάρα πολύ αυστηρή μαζί μου. Ήμουν μικρή και μια φορά, επειδή ήμουν υποχρεωμένη να κουβαλάω μαζί μου ένα κουτί τσιχλόφουσκες και ξέχασα να τις πάρω μαζί μου, με κατσάδιασε και με έστειλε δύο τετράγωνα παρακάτω μέσα στο λιοπύρι να αγοράσω τσίχλες», δηλώνει σε άλλο σημείο η Μαρία Ιωαννίδου.
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442