
Άμεση προτεραιότητα η επίλυση του κυκλοφοριακού για τον Γιώργο Ιωακειμίδη
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, μίλησε στο in.gr για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής.
«Η πρώτη μας παρέμβαση θα είναι να κάνουμε μια κυκλοφοριακή μελέτη για τον Κηφισό», είπε στο in ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.
Ο κ. Ιωακειμίδης εστίασε στο μεγάλο πρόβλημα με τα καθημερινά μποτιλιαρίσματα στον Κηφισό και ανέφερε ως πρώτη του προτεραιότητα την εκπόνηση μιας συνολικής μελέτης προκειμένου να αποκαλυφθούν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης
«Θεωρώ πως θα απαιτηθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, για να έχουμε μια πλήρη αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και ποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις σε ένα δρόμο που ταλαιπωρεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας» είπε και πρόσθεσε πως μετά τον Κηφισό, θα κοιτάξει το παραλιακό μέτωπο, όπου μετά το μεγάλο έργο στο Ελληνικό θεωρείται βέβαιο πως θα πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις στη κυκλοφορία των οχημάτων καθώς θα «δημιουργηθεί μια νέα πόλη μέσα στη πόλη» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια όπως μας είπε θα πάρουν σειρά όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής προκειμένου να λυθεί όσο είναι εφικτό το κυκλοφοριακό του νομού Αττικής. Ο κ. Ιωακειμίδης, έχει στο σχεδιασμό του επίσης να ενώσει με ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμο περιοχές της Αττικής προκειμένου να συμβάλλει και αυτό το μέτρο στην αποσυμφόρηση από τα αυτοκίνητα.
- Δανία: Ένας πολίτης σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά ενόπλου – Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Προβάδισμα με δύο εντυπωσιακά γκολ του Ζότα Σίλβα (vid)
- Κίνδυνος κλιμάκωσης στο Ιράν – Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ, οι Φρουροί απειλούν το αμερικανικό ναυτικό
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό


