Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αντί να θρηνώ, ζητάω δικαιοσύνη - Την έλιωσε» - Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης Έμμας

«Αντί να θρηνώ, ζητάω δικαιοσύνη – Την έλιωσε» – Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης Έμμας

Η μητέρα της νεαρής που έχασε τη ζωή της αφότου παρασύρθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη απαιτεί δικαίωση για το παιδί της

Επτά μήνες μετά τη φονική παράσυρση και εγκατάλειψη της Έμμας στη Θεσσαλονίκη, ο οδηγός που την χτύπησε δύο φορές και την εγκατέλειψε οδηγείται στο εδώλιο.

Η μητέρα της ζητά δικαίωση στη μνήμη του παιδιού της: «Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και συνοδηγός» τονίζει.

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε την Έμμα, είχε αναπτύξει ταχύτητα 104 χλμ/ώρα με τη μέγιστη επιτρεπόμενη στο σημείο να είναι μόλις 50.

«Το πόρισμα δείχνει αυτό που όλο ξέραμε εξ’ αρχής. Το αμάξι ήταν ‘’φτιαγμένο’’ φαινόταν και ακουγόταν. Δεν περίμενα το πόρισμα να μας τοι πει. Το ότι έτρεχε με ταχύτητα ήταν δεδομένο, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε» λέει η μητέρα της Έμμας.

Ο 27χρονος παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Η μητέρα της Έμμας ζητάει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και η συνοδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου. «Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτός που ανέπτυξε ταχύτητα, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός και ο συνεργός δεν απαλλάσσεται».

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής νοσηλεύτηκε πέντε μέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή. Τότε, οι γονείς της έδειξαν μεγαλείο ψυχής και δώρισαν τα όργανα της κόρης τους, με την ελπίδα, μέσα από τον θάνατό της, να σωθούν ζωές.

Με μια δύναμη και αξιοπρέπεια συγκλονιστική η μητέρα της Έμμας άγγιξε και συγκίνησε μια ολόκληρη χώρα. Και τώρα ετοιμάζεται για τη δίκη.

 «Αντί να θρηνώ, ζητάω δικαιοσύνη – Την έλιωσε»

«Αντί να θρηνώ το παιδί μου βγαίνω στα κανάλια για να ζητάω το αυτονόητο, να τιμωρηθούν  αυτοί που της στέρησαν τη ζωή. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί, δεν πιστεύω ότι το παιδί μου θα δικαιωθεί. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη» λέει η μητέρα της Έμμας, μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Ο οδηγός χωρίς δίπλωμα, με μεγάλη ταχύτητα, μα φτιαγμένο αμάξι. Την πάτησε, έκανε πίσω και την ξαναπάτησε. Την έλιωσε. Πρέπει να μπει ισόβια και να είναι ισόβια. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος. Εάν βγει έξω σε λίγα χρόνια θα συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά. Πώς να έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όταν αθώωσαν τη συνοδηγό; Λες και πάτησαν γάτα, έφυγαν και την παράτησαν. Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει στη κατάθεσή της. Το επόμενο πρωί αντί να καταγγείλει το γεγονός, πήγε στη δουλειά της κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν την αναζήτησαν οι Αρχές μόνο τότε πήγε στην αστυνομία. Και αυτή η κοπέλα, μόλις 19 ετών είναι σεσημασμένη. Το γεγονός ότι έφυγε και εγκατέλειψε το παιδί μου, απαλλάσσεται; Γιατί;» συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024