Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από το Champions League στην Αθήνα - Η Anitta ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα

Από το Champions League στην Αθήνα – Η Anitta ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Anitta μίλησε αποκλειστά στο «MEGA Καλημέρα».

Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta περιέγραψε στο MEGA τα συναισθήματά της για τη συμμετοχή της στο Kick Off Show λίγο πριν από τον τελικό του Champions League.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με κάλεσαν και όλοι στη χώρα μου είναι πολύ χαρούμενοι. Όπως και πολλοί άνδρες φίλοι μου λένε «δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι θα είσαι εκεί». Είναι τρελό και είμαι τόσο χαρούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Anitta αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν με τον πατέρα της στη Βραζιλία, όταν έπαιζε η αγαπημένη του ομάδα.

«Αγαπώ τον πατέρα μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα. Του ζήτησα να έρθει μαζί μου για να παρακολουθήσει τον τελικό. Αλλά μου απάντησε ότι είναι πάρα πολλές οι ώρες πτήσης», σημείωσε στο Mega Καλημέρα.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε στις φαβέλες του Ρίο και αποκάλυψε πως από μικρή το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

«Από τότε που ήμουν παιδί ήμουν «διψασμένη» για περισσότερα στη ζωή μου. Έλεγα συνέχεια στην οικογένειά μου ότι θα γίνω μία πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια, θα κάνω παντού παραστάσεις και τελικά συνέβη! Πιστεύω πως όταν έχεις μεγάλες φιλοδοξίες με θετικό τρόπο στο τέλος κατακτάς αυτό που θέλεις».

Η στάση ζωής της είναι να λέει μόνο την αλήθεια, με την τραγουδίστρια να αναγνωρίζει πως αυτό κοστίζει.

«Είμαι από τους ανθρώπους που λέω πάντα την αλήθεια, ό,τι κι αν συμβεί. Οι άνθρωποι ζητούν αληθινούς ανθρώπους, αλλά δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια, γιατί όταν την λες θυμώνουν και σε αποκαλούν τρελό, γιατί μιλάς με ειλικρίνεια», συμπλήρωσε.

Η Anitta έρχεται Ελλάδα

Η Anitta δεν έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής τη χώρα μας, όμως σκοπεύει να το κάνει αμέσως μετά τον τελικό του Champions League.

«Θέλω να δω τις παραλίες, θέλω να δω τους ανθρώπους. Μου έχουν πει ότι υπάρχουν παντού εμφανίσιμοι άνθρωποι», δήλωσε και αποκάλυψε πως επιθυμεί να επισκεφτεί οπωσδήποτε την Αθήνα και την Σαντορίνη.

«Είχα πάει σε ένα εστιατόριο και είχε Έλληνες σεφ που ήταν πολύ ωραίοι. Μου τραγουδούσαν, με έβγαζαν φωτογραφίες και είπα τότε ότι ήθελα να πάω αμέσως στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθω», συμπλήρωσε.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024