
Κορυδαλλός: Δολοφονική επίθεση με δύο νεκρούς – Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση, ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο που μαίνεται στον χώρο της νύχτας
Διπλή φονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ πυροβολώντας κατά δύο ατόμων επί της οδού Σοφίας Βέμπο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν νεκρά τα δύο άτομα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυρπόλησαν το όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση.
Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά να φλέγεται.
Πώς έγινε το φονικό
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο εντόπισαν τον έναν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τα ίχνη βρήκαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.
Το ένα από τα δύο θύματα είναι ο Β.Ρ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ενώ ο δεύτερος νεκρός άνδρας είναι ο γαμπρός του.
Η διπλή δολοφονία παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Για το επεισόδιο η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 23.18 με κλήσεις που έγιναν από περίοικους στο 100. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσε τους δύο νεκρούς αναφέροντας σε σχετική ενημέρωση: Πριν από λίγο εντοπίστηκαν δύο θανάσιμα τραυματισμένοι άνδρες από πυροβολισμούς στην περιοχή του Κορυδαλλού».
- Θανάσης Πάτρας: «Ήταν το πιο μαύρο Πάσχα που πέρασα» – Η κακοήθεια της συζύγου του
- Ηνίοχος Δελφών: Παλμός ζωντανού πλάσματος
- Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Όσκαρ Καρντόζο
- Λέσβο: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι που διανύουν την τρίτη ημέρα κινητοποιήσεων – «Δεν μας ακούει κανείς»
- Καρκίνος: Γιατί εμφανίζεται συχνότερα σε ανύπαντρους – Ο ρόλος της οικογενειακής κατάστασης στην πρόληψη
- Μάχη κορυφής στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Σε κλοιό ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το «Μαξίμου Gate»


